Om jeg har været stripper?

Verdens mest bitchy legeplads – Realityverdenen.

11061942_819457708147060_2744403006810718083_n  Jeg har åbenbart fjender. Selvom jeg altså hader at indrømme det. Allerhelst ville jeg gerne kunne sige “nope. ingen fjender her. Ingen jeg hader, ingen der hader mig” og så ville min verden være et stort lyserødt candyfloss-univers med hjerter og blomster og små fine violiner der spiller positive vibes udover det hele “pliiing plingpling” – Men sådan er realiteten bare ikke. Der er nogle mennesker derude der hader mig så meget at de rent faktisk har dedikeret deres (hold nu fast, for i vil tro det er løgn) dagligdag til at hade mig, kritisere mig (naturligvis ikke verbalt, rent og skært bag en skærm), lave fake-profiler de kan udøve ENDNU mere had til mig online på, for deres egen er slet, slet ikke nok. Det jeg synes der er allermest fantastisk ved det hele, og intet mindre end en kæmpe gestus faktisk, er at de gider bruge så meget tid på mig! De går rent faktisk ind flere gange om dagen og forsøger at finde ting om mig online, og sidder og kommenterer. 10679690_10152683615323476_8465956478403666512_o

Der er også folk i reality-verdenen der hader mig. Jeg har det sådan, jeg gider egentlig ikke kaste mig i krig med dem. Jeg må ærligt indrømme jeg føler mig et niveau over det børnehave-stadie. Ooooog så igen… Jeg gør det sgu nok indimellem alligevel. Jeg indrømmer at jeg nogle gange er med til at kaste bolden op – helt ærligt.

FORDI, jeg synes at i og med at man vælger at opføre sig som en kage på tv (som jeg også selv har gjort og stadig gør, og som jeg har fået og også får mine knubs for) så vælger man også at folk må dele de ting. Også selvom jeg selv laver tv. Jeg er et menneske ligesom alle andre, og jeg må altså også dele ting jeg synes er sjove, JO JEG MÅ (sagde hun og knyttede næverne i siden, haha) Hvorfor skal jeg ses ekstra ondt på, fordi jeg selv har deltaget i reality og deler de her menneskers dumheder? Jeg elsker dumheder, look at me for fanden??

Èn ting der er vigtig for mig at pointere er at jeg aldrig er direkte ond og modbydelig overfor folk. Jeg siger min mening uden filter, og jeg giver gerne bolden op til at folk kan komme med deres egen mening – men jeg direkte sviner ikke folk til medmindre de gør mig noget personligt grimt. Det gør andre. Men som regel er det de der uinteressante krager der alligevel aldrig bliver til en skid. Hov sagde jeg lige det, ja det tror jeg at jeg gjorde.

11013422_1564610220489872_5636538398159499566_n

Alt i alt, så er de mennesker der hader for no reason nok bare dem der burde få sig en hobby og sætte sig ned og tegne en tegning. Hvordan håndterer jeg haters? Jeg giver dem noget at snakke om <3

Jeg elsker jer der elsker mig – så simpel er jeg! Og allermest. Så elsker jeg livet <3

En kæmpe bunke kærlighed til jer dejlige mennesker, og et kys med et ønske om en god aften til jer.

Jeg har lavet en “spørg mig” video. Den kommer op snart, så “stay tuned” 🙂

 

Kærlighed.

10 kommentarer

  • Anja

    De må jo åbenbart synes du er spændende nok når de gider bruge tid på det? Well, jeg synes i skide dejlige allesammen, intet had herfra! Har lige brugt 5 timer på at læse din mors bog cover to cover – wauw, gi’ hende lige credit når du ser hende! :67:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    Jeg elsker denne her blog allerede.
    Genialt at du ligger billeder op ind i teksten og noget er med fed skrift osv.
    Jeg synes man ligger mere mærke til billederne på den måde, end at der ligger flere samlet til sidst i indlægget fx.
    – Go’ stil Geggo. I’m ‘tuned’ 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Du er genial geggo

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

    Elsker din blog mit idol.
    Og dine dumme haters kan jo ikke hade dig når de ikke kender dig :smiley:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • malene

    Hvad er der galt med folk!
    Hold jeres meninger for jer selv, og luk r****.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • ida

    Hej Stephanie. Faldt lige over din blog! Endelig. Har altid tænkt: Hvorfor mon Stephanie ikke har nogen blog? Nå men, det kunne være dejligt hvis du lige gad, at kigge forbi min blog: idabresson.bloggersdelight.com <3
    Elsker desuden jeres serie!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

    Kæreste Geggo! Du skal ikke bekymre dig om sådan nogen mennesker, det bliver man kun mere ked af eller sur over. Du skal bare glemme det og kun fokusere på de fans der holder af dig. Du er sådan et sødt menneske, og jeg ser virkelig op til dig og din mor, med alt det I prøver at gøre for de kæreste dyr!!! Du er simpelthen så sej og kan ikke se hvorfor man skulle hade dig så meget!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej eggo hvad er dit nummer

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke

    Hej Geggo, vil du ikke lave et indlæg om gode tips til at starte sin egen blog? <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Kære Geggo,
    Jeg vil bare sige, at jeg er ene stor fan af, hvordan du er og hvordan du opfører dig på tv. Trods at du til tider har givet nogle af de andre realitystjerner et møgfald og til tider har smidt en meget blond kommentar eller to, så synes jeg bare det viser, at vi allesammen har vores menneskelige fejl. Jeg beundrer dig lidt for den selverkendelse som du viser du har, det har jeg altså dyb respekt for, fordi det er vigtigt at erkende når man laver fejl og det er vigtigt at erkende hvilke ‘dårlige’ sider man også har.
    Jeg er stor fan af dig og hele din familie og følger flittigt med i familien fra bryggen hver eneste sæson.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om jeg har været stripper?