Mopper-tid! <3

Gode nyheder altså! Uh jeg er en happy dolphin today <3

 

10559938_1569193730031521_7802786753607339247_n

Jamen altså! Idag er da bare en fantastisk dag, for pokker! Hale-fucking-luja!

Kender i det når man bare har lyst til at danse nøgen rundt til Marie Key imens man spiser lagkage og puster serpentiner?? Sådan har jeg det lige nu! Har totalt glædesflip altså <3

Cengiz og jeg har netop fået den fantastiske nyhed at vi kan flytte ind i vores nye lejlighed D.1 april.

Lige nu bor vi jo i hans lejlighed, men vi ønsker begge to at flytte sammen i noget der er VORES hvor vi kan starte vores fremtids-planer sammen. Vi har simpelthen købt os en lejlighed på Islands Brygge, så han kommer derfor tæt på sin forretning der ligger dér, og jeg kommer tæt på min familie.

Jeg er simpelthen så lykkelig i øjeblikket, livet behandler mig så pænt og jeg kan ikke andet end smile af alle de fede ting der kommer mig i møde! Jeg ved det, i know – jeg virker som en top-lalleglad jubel-idiot, men helt ærligt ikk.

Det er jeg også.

Foooooor fanden hvor er jeg forelsket, jeg er simpelthen gladere end jeg nogensinde har været sammen med ham her tossen. Vi er rigtig meget sammen, men vi keder os aldrig i hinandens selskab, og vi griner altid sammen. Hvor blæret er det lige, at have fundet en man er så forelsket i at det gør helt nærmest ondt i maven, som samtidig er ens bedste ven? Jeg synes det er very, very dejligt!

10868116_1534818000135761_3728228734990514380_n

Lejligheden vi har købt et virkelig lækker, og jeg skal nok smide billeder op når vi er flyttet ind!

Fremtiden ser fab ud for mig, jeg har vitterligt aldrig nogensinde været lykkeligere end jeg er lige i øjeblikket. Jeg har skabt mig et lille drømme-liv, og jeg er så evigt taknemmelig for alle de ting der sker for mig hele tiden.

Kan i have verdens dejligste weekend <3

Kærlighed.

14 kommentarer

  • Gitte Højdal

    Stort tillykke med lejligheden…….. Glæder mig på jeres vegne at i har fundet hinanden og at i har så godt og lykkeligt forhold. Jeg er sammen med min man på 24. år og vi har været gift i 22 år, vores forhold er ikke kun mand og kone, vi er også hinandens bedste venner og selvom at vi har haft rigtigt meget modgang de sidste 10 år med sygdom, og hvad der desværre følger med når man bliver økonomisk hårdt ramt, så holder vi sammen. For som vi altid siger så længe vi har hinanden så klare vi det. Mange fra vores omgangskreds siger ofte til os at de tager hatten af for at vi stadigvæk er sammen, når man ser på hvad vi har måtte slås med af modgang…….min point med dette er : når man har et forhold som det du fortæller i har, så kan i klare alt……..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Elsker dig geggo

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • .....

    Er han perker/ muslim ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Hej Geggo. Kan du huske da du var på vej til Østrig. Der mødte jeg dig. Det var mit største øjeblik. Du er mit idol! Og tillykke til jer begge. Håber du læser dette.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • kathrine

    Hej geggo ved du hvornår 7. Sæson af familien fra bryggen kommer på viaplay

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elin

    kæmpe stort tillykke med lejligheden til jer begge og alt godt i fremtidem. Villecelske at møde dig og din mor.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Man må også gerne være en lalleglad idiot med glædesflip ind i mellem! Og du fortjener så meget alt godt i verden! Dit dejlige humør smitter – hav en lækker weekend

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Uuuh! Tillykke geggo

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Så godt til dig Geggo:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • pernille

    et kæmpe tillykke med lejligheden, hvor er det fedt for jer.. Jeg elsker og læse dine indlæg, du er så sprængfyldt med glæde og humor, at det smitter af, det er så fedt. Elsker og følge dig og din familie, I er sgu så fantastiske mennesker <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • pernille

    Et kæmpe tillykke med lejligheden, hvor er det fedt. Nyder og læse dine indlæg, du er så sprængfyldt med glæde og humor, så det smitter simpelthen af, det er så skønt

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Ønsker en dejlig fremtid for jer vil så gerne møde dig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle Jensen

    Et kæmpe stort tillykke med lejligheden og alt godt i fremtiden ønsker jeg jer.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mopper-tid! <3