Tak! <3

// And so i did it again. Se hvad jeg har shoppet på udsalg ♡

Det er ingen hemmelighed at jeg elsker at shoppe. Jeg er så heldig at være udstyret med et styks kæreste der faktisk godt gider se de ting jeg køber (okay self bliver han træt når jeg har mega power-shoppet og gerne vil vise ham det hele 2 gange, men i begrænsede mængder er han faktisk interesseret)

Altså, elsker jeg at vise det frem som jeg har købt, og jeg ved mange af jer ofte skriver og spørger mig hvor jeg har købt mit forskellige tøj, derfor synes jeg det er oplagt at lave indlæg som dette. Jeg sidder her helt glad og tilfreds over de ting jeg har købt, og sidst jeg bestilte fik jeg tingene ret hurtigt og de var i rigtig lækker kvalitet, så jeg er endnu gladere nu over de ting jeg har bestilt. Jeg kan virkelig anbefale Nelly til jer andre der online-shopper. Denne gang fik jeg købt lidt sommerkjoler, et sæt undertøj, en bikini, 2 jumpsuits og et par stiletter i en virkelig lækker farve. Det er sjældent når jeg shopper på udsalg at der er sådan rigtig meget jeg putter i kurven, men her har jeg svært ved at begrænse mig, der er simpelthen så stort og lækkert et udvalg. Det er der sådan set på hele siden, jeg er blevet virkelig hooked.

Jeg fik købt disse lækre sommer-ting, links til hver ting finder i nedenunder, hvor der også er et link til selve siden:

NELLYCOLLAGE

1// findes her 2// findes her 3// findes her 4// findes her 5// findes her 6// findes her 7// findes her 8// findes her 9// findes her

Hop direkte til Nelly’s udsalg lige HER.

sponsoreret indlæg

Kærlighed,

 

Kærlighed.

1 kommentar

  • Maria

    Hjælp!
    Jeg har prøvet at shoppe på Nelly én gang og der var størrelsen forkert. Jeg bruger normalt 36-38 både på nettet og i butikker, men derinde var størrelsen næste to gange for små. Var jeg blot uheldig eller bruger du også en størrelse større, når det er fra Nelly?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak! <3