// Lækre kjoler fra ASOS til under 500,-

SMASHBOX – matte læber og lækre farver

DSC02260 IMG_5247 IMG_5241 IMG_5240 IMG_5246 IMG_5244 DSC02256

Når man som jeg (næææsten) lige er blevet mama, og har en lille fis på armen dagligt som elsker at røre ved ens ansigt og altid får tværet makeuppen ud på en, så er det ganske rart ikke at have alt for meget på. Jeg synes dog tit det kan give mig et ret “kedeligt” look, især når jeg er på optagelse eller på anden måde skal være “på”, og her har jeg fundet ud af at en let, naturlig makeup nemt kan piftes op med en lækker læbestift. Jeg er fuldstændig in love with SMASHBOX, og især deres læbestifter. SMASHBOX har nu lanceret en dansk hjemmeside (yay!) hvor man kan købe deres super lækre produkter.

 

Her har jeg leget lidt med nude, mørkebrun, orange-rød, og pink hvorefter jeg har påført insta-matte lipstick transformer som er et produkt der påføres efter læbestiften for at opnå et mat look istedet for den klassiske læbestift-effekt. Fuldstændig fantastisk finish, og bare en følelse af bløde læber der ikke klistrer. Lige som den skal være.

 

Se SMASHBOX danske hjemmeside HER. Jeg er også vild med deres x-rated mascara, især med den hvide primer inden – that is some serious length right there! Deres ‘Studio skin 15 hour wear hydrating foundation‘ er virkelig også god og ikke så “pudret” som foundation tit kan være. Den sidder også hvor den skal, også selvom man er mama til en lille trold. Det dejlige ved SMASHBOX er også at priserne er nogle de fleste kan være med på – de er ikke oppe i den helt dyre ende hvor man føler sig totalt ruineret. Win.

 

Sponsoreret indlæg

 

 

Kærlighed.

1 kommentar

  • Laura

    Hej Geggo. Flotte læbestifter. Lige et spørgsmål, hvilken farve har den, på det nederste billede af dig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

// Lækre kjoler fra ASOS til under 500,-