Bløde, glatte ben med Shinylegs

Er du potentiel deltager til TV3’s “Mit plastikmareridt” ?

Hello guys!

 

I har sikkert ligesom mig set programmet “Mit plastikmareridt” på TV3. Jeg har ihvertfald set en del af det, jeg synes det er super spændende at følge med i, og jeg elsker at se de flotte resultater kirurgerne får udrettet. Det er efterhånden blevet så udbredt at få lavet plastik-operationer, desværre går det også indimellem grueligt galt for nogle – og her er det virkelig heldigt at der findes dygtige mennesker med så mange muligheder for at rette op på det. Jeg er selv en af dem der fik lavet mine bryster som 18årig og som endte med kapseldannelse, implantater der var dårlig kvalitet (på trods af en høj pris på operationen), og et i det hele taget knap så gennemført og vellykket resultat. Heldigvis fik jeg rettet op på det, og har nu (hvis jeg selv skal sige det) et par meget fine babser. Det er old news for nogen, for pressen skrev gevaldigt om det da jeg skrev det her på bloggen (agurke-tid, i guess…)

 

Hvis du også er en af de uheldige kvinder eller mænd, eller måske kender du nogen der har været under kniven, eller som døjer med kosmetiske behandlinger som botox osv, og som er så sej at turde stå frem med det på tv – og muligvis gå hen og blive reddet, så søger TV3 netop nu deltagere til deres nye sæson! Du behøver altså ikke at have kæmpestore skavanker, de søger alle former for “plastik-mareridt”. Sæson 5 havde premiere d.7 september, men allerede nu søger de deltagere til en ny sæson – og du kan ansøge om at blive en af deltagerne! Se TV3’s opslag HER.

 

ANSØG NU: For at ansøge skal du sende en mail til plastik@unitedtv.dk meget gerne med før/efter billeder, samt din historie, altså hvad du døjer med i forbindelse med din mislykkede operation/behandling. 

 

plastik plastik2plastik3

 

Sponsoreret indlæg

 

 

Kærlighed.

3 kommentarer

  • Nanna Emilie

    Hej Stephanie! Håber du har lyst til at svare på mit spørgsmål og at det ikke er for intimt.. Har du lyst til at fortælle lidt om hvordan silikonebryster bliver efter amning og graviditet? Skal du have lavet dine igen efter du er færdig med at amme osv.?
    Ved godt det er helt individuelt, men det er ikke til at få svar på NOGEN steder.
    Mine er lidt over 2 år gamle, og tænker jeg skal have børn inden for få år, så er bare lidt nysgerrig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle Santini

    Jeg har et spørgsmål nemlig ang. hvordan ens bryster som er lavet, ser ud efter både en graviditet men også amning.. Dette er noget jeg ofte har tænkt på. Mine egne er 2 år gamle her til efterårsferien.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Fich

    Heldigvis er jeg ikke kandidat, men elsker at se programmet. De er super dygtige og det virker så ordentligt, at de ikke vil operere for enhver pris😄

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bløde, glatte ben med Shinylegs