Jeg gør noget mærkeligt og rigtig farligt når jeg sover...

Plastik-fantastik? Mig?

11083853_1570159366601624_5831971379454043637_n

Der er rigtig mange der konstaterer at jeg har fået lavet alt muligt ved mit ansigt. Nogle mener det er mine læber der er forstørret, nogle mener det er botox jeg har i hovedet, og andre mener det “bare er et eller andet der er sprøjtet ind”

Derfor synes jeg én gang for alle jeg vil besvare jeres spørgsmål og konstateringer her på bloggen. For lidt over halvandet år siden, prøvede jeg at få noget i mine læber for at gøre dem større. Det gik så ud efter nogle måneder, fordi jeg ikke kom tilbage og fik fyldt op. Jeg har også fået lavet mine tarvelige, ikke-eksisterende babser, og dem er jeg rigtig glad for.

Udover det, har jeg altså ikke fået noget som helst lavet i mit ansigt! Jeg er stoppet med at drikke alkohol, stoppede med at ryge i August, og begyndte at spise sundt, det er måske det der kan ses på min hud – i så fald vil jeg tage jeres konstateringer og “bekymringer” som et KÆMPE kompliment – for det betyder jo at jeg gør noget rigtigt, og at der kan ses en forskel fra da jeg gik i byen hver weekend, og fyldte min krop med usund mad og alkohol.

10730962_1569753186642242_6600300105526412897_n

Jeg har ikke prøvet botox, eller andre ting der sprøjtes i huden. Jeg plejer min hud med nogle rigtig gode produkter, sørger for at få mine ansigtsbehandlinger flere gange om måneden, drikker minimum 2 L vand om dagen (allerhelst mere) træner, og så er jeg fuldstændig stoppet med solarie, og bliver nu kun spraytannet. Dermed er jeg jo ikke fuldstændig økologisk/natural, eyelash extensions bruger jeg også, og kunstige negle.

Jeg er også blevet en haj til makeup. Jeg har lært at bruge de rigtige læbestifter og lipglosses og jeg bruger da indimellem også en læbestreg der kan få mine læber til at se fyldigere ud, sammen med en god lipgloss – og det elsker jeg. Jeg er blevet sååå træt af folk der automatisk går udfra jeg har fået lavet noget. Der var en der skrev på min instagram igår “det er tydeligt du har fået lavet noget ved øjnene” VED ØJNENE?? Er du fuldstændig sindssyg kvinde? Jeg ville miste alt ansigts-mimik hvis jeg gjorde det, ikke engang min mor Linse K herself gør det!

11076174_1570420189908875_1908309469412217011_n

Du får ihvertfald samme træk som din mor” Jeg er jo også hendes datter, og jeg bliver jo ældre – kunne det tænkes jeg evt bare ligner min mor mere og mere?

11034897_1570426723241555_5086219502898694101_n

“Hvide lavede tænder”?? Det er nok den allerstørste kompliment, fordi jeg har en tand-sygdom der gør at mine tænder knækker hurtigere end andres. Mine tænder er heller ikke engang bleget. De er nu heller ikke kridhvide.

Men som sagt, så er det et stort kompliment at folk tror det – for det betyder jo at jeg ikke behøver det endnu – for vær sikker på at når dagen en dag kommer hvor jeg begynder at falde sammen og rynke nedaf – så skal der lidt botox hist og her.

Jeg skal holde mig frisk og lækker – og selvom jeg ikke har fået lavet noget i ansigtet så dømmer jeg aldrig folk der har, eller prøver at gøre mig bedre end dem – for hvis det er det der gør DEM glade, så skal de fyre alt hvad de vil ind i ansigtet- no judgement herfra, min tid kommer også en dag <3

Kærlighed.

19 kommentarer

  • Jannie

    Selvfølgelig har du fået noget i læberne, det er tydeligt at se , da du var med i diva i junglen, har du nogle smalle læber og din mor har også fået gjort noget ved sit ansigt, både øjne, læber, ja et helt ansigtsløft, forstår ik folk ik bare er ærlig, det kan en hver da se!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Stephanie Karma

      Hej Jannie. Jeg har aldrig nægtet at have fået noget i læberne – det er dog efterhånden en del år siden, og det produkt jeg fik i er et produkt der går ud med tiden (jeg husker desværre ikke hvad det hedder) – om der er blevet lidt derinde alligevel, eller om det bare er en ændring fordi jeg er blevet ældre og har taget 15 kilo på siden vides ikke – men jeg har så absolut ingen grund til at lyve omkring det, det er jo ikke en pinlig sag at gøre noget ved sit udseende 🙂 Bedste hilsner

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Du er fantastisk Geggo. Og det er så rigtig med at man skal gøre det der gør en glad. Og så op i røven med hvad andre tænker og mener.
    Knus fra Djursland <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Hej Geggo. Hvor bliver du spray tannet henne? Kan du anbefale nogle goder steder? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • anonyyyym

    Synes jeg læste for lidt tid siden at du havde fortrudt din brystoperation ??? Men det var måske bare endnu en dum journalist, der tog nogle uskyldige ord og blæste dem op til noget helt andet ? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christian

    Uanset hvad folk siger og mener, er du squ en frisk naturlig pige.
    Håber seriøst du bliver ved med at være tro mod dig selv, også ellers sk…. på hvad andres holdning er i forhold til din person.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Synes du er smuk. Og sød. Og du må gøre det rigtige. Kan ikke forstå hvorfor folk har så skide travlt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Så kan man se hvad en sund livsstil gør ved en..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Hej Geggo,
    Folk får bare ondt i røven, når andre ser pisse godt ud, sådan er danskere desværre.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • dina e

    Hej Gegs. You go girl!
    Laver du ikke et oplæg om din spraytan? – hvor du får det lavet og hvor tit osv.

    ♡♡♡

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Hvis man ikke har noget positivt at sige skal man slet ikke sige noget!
    Det er skræmmende så meget mennesker føler at de har lov til at kommentere og dømme andre for deres udseende!
    Du er smuk som den du er!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Jørgensen

    Hej stephanie..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

    Også skal man huske, at filtrene på fx Instagram også kan være med til, at “give” hvidere tænder, finere hud etc. Jeg vælger da ihvertfald altid et filter, der får det bedste frem i billedet jeg har taget . Du er skide smuk og vildt sej!! Bliv ved med, at være som du er – så er jeg helt sikker på du kommer til tops ! Knus og varme tanker <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadine

    Jeg har et spørgsmål, angående dine bryster. Jeg har længe undret mig over hvor meget du egentligt fik i?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabrina

    Det er sjovt som alle andre altid fortæller hvem man er og hvorfor, som om de bare kender en ud og ind. Folk burde koncentrere sig om sig selv, da de sikkert “ved” meget mere om andre end dem selv! Elsker dig Geggo❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej geggo/stephanie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej geggo/stephanie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • nadia

    Hej geggo. Du er fantastisk som du er! Op i røven hva andre mener og synes ☺.

    B.t.w. hvordan laver/tegner du dine øjenbryn på den måde ?? Knus ☺

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stella

    hejsa Geggo…… Forstår ikke de folk der spørger dig om noget . Og får et svar og så ikke tror på dig…… Mærkelig stil… Du er smuk . Og lad dem tro hvad de vil . Siger det igen misundelse er en grim ting .god søndag..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg gør noget mærkeligt og rigtig farligt når jeg sover...