// Mine Nelly.com faves - kode til VIP-udsalg med op til 70% ♡

Ja, jeg var gravid.

Ja, som mange af jer ved så var jeg gravid og tabte et barn i februar. Det var en hård omgang for både mig og min kæreste, ingen af os havde set den komme, vi troede vi skulle ind og se vores baby’s hjerte blinke, hvor vi så fik den kedelige nyhed at det lille hjerte ikke længere slog. Jeg vil gerne indrømme jeg blev sindssygt ked af det, og selvom jeg ikke er fan af at dyrke min sorg når jeg er trist, så havde jeg brug for at købe for 400,- slik, og gå hjem i seng sammen med Cengiz og bare have lov at være røv-fucking-ked af det, og tude og være møghamrende skuffet. Cengiz var den bedste støtte jeg kunne have ønsket mig, han havde jo selv virkelig set frem til det her, og skulle selv sluge skuffelsen og alligevel var han den bedste kæreste i verden, som han faktisk altid er. Jeg er meget heldig, og bliver virkelig behandlet som en prinsesse på den absolut fede måde hver dag. Jeg har fået mit ultimative drømme-forhold og er virkelig lykkelig med ham her tossen.11174982_1587682258182668_264519379555367730_n

Vi besluttede os for at vi ville have lov at være pisse skuffede den dag, og så måtte vi ligesom forsøge at tænke fremad istedet. Det sker åbenbart ofte én gang for mange kvinder, og da jeg virkelig var frustreret og spurgte hvad der var galt med mig forklarede min læge mig at det ikke havde noget med mig eller Cengiz at gøre, men rent genetisk var der gået noget galt med babyen. Mit “miljø” derinde er så åbenbart ret standhaftigt, og derfor havde jeg ikke selv aborteret. Ingen af os var i tvivl om hvad der nu skulle ske, og det var at der skulle komme en ny baby.

Det her er et utroligt følsomt emne for mig, men ikke desto mindre har jeg læst mange ting rundt omkring hvor folk har misforstået historien, og derfor føler jeg at det er nødvendigt jeg lige får fortalt min (og den rigtige) side af historien. Der var en fattigrøv af en taber der åbenbart havde fået det her at vide og valgte at ringe til Ekstra Bladet for at tjene lidt penge på dét – dog fik han eller hun aldrig en krone ud af det, fordi vi valgte at dele historien med Ekstra Bladet selv, før tid. Det eneste han/hun fik ud af det, var at nogle af seerne til Familien fra Bryggen allerede vidste det da programmet blev sendt – vi havde nemlig valgt at optage at jeg var gravid programmet, og dermed var vi ligesom også nødt til at optage på at vi mistede det – ellers ville folk nok undre sig liiidt over der ikke kom en baby ud af det.

10868116_1534818000135761_3728228734990514380_n

Jeg har nu lagt redbull og kaffe på hylden, jeg har ikke røget cigaretter i over et år alligevel, og alkohol har jeg ikke rørt siden før jeg fandt ud af jeg var gravid i januar. I virkeligheden kunne jeg jo sagtens tage et par sjusser inden jeg stod med en positiv test i hånden, men jeg har ikke lysten til at drikke alkohol, elsker faktisk den tilværelse Cengiz og jeg kører nu. Selvfølgelig kan jeg tage ud til arrangementer og på rød løber osv, jeg drikker bare ikke men så ser jeg også bare dét bedre ud, indrømmet, jeg har sgu ikke været alt for køn når jeg  var hammer-stiv på rød løber.

Jeg har læst en del være støttende omkring det, og så var der selvfølgelig lige de par haters der følte behov for at svine mig og min kærestes situation til – dem kan jeg kun grine af, er du åndssvag et sølle liv at leve at sidde og disse andre mennesker man ikke kender når de er rigtig kede af det – og nej. Det har man ikke selv valgt ved at være “kendt” – INGEN, og jeg gentager, ingen har selv bedt om at blive direkte svinet til fordi de offentlige ansigter, den sætning er ren bullshit. Vi har selv valgt at folk har en MENING de gerne må ytre, men husk nu yall… Der er så mange muligheder for at formulere sig på forskellige måder i det danske sprog – og tilsvininger og direkte hade-kommentarer er ikke at sige sin mening. Det er bare at være negativ og dum at høre på. Ja vi har ytrings-frihed i Danmark, men den skal ikke forveksles med ytrings-pligt. Very vigtigt at huske.

Fotografi den 16-06-15 kl. 00.05 #3

Det her billede passer jo faktisk slet ikke til indlægget, men jeg er simpelthen så dårlig til at tingene skal være alt for alvorlige så vi slutter af med jeg tager en bid af Cengiz’ hovede.

Om jeg er blevet gravid igen endnu, who knows.

Kærlighed,

Kærlighed.

109 kommentarer

  • Mie

    Ved det er et ældre indlæg, men har selv lige mistet i 13+0 og i min sorgprocess læser jeg lidt om andre som har været i samme situation. Min baby havde en meget sjælden genfejl, så det ville kun gå en vej.
    Fantastisk du deler din oplevelse om et tabubelagt emne – selvom det var under triste omstændigheder.
    Og heldigvis endte det jo god for jer. Tak fordi i er jer.
    💚

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann Emilie Rasmussen

    Jeg syntes du tager tabet rigtig flot. Du er en stærk kvinde og den måde du håndterer haterne på er virkelig med oprejst pande. Super flot.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Håber alt detbedste gegs! Du bliver en fantastisk mor 🙂 ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Isabella

    Hej Geggo.
    Elsker at læse dine blogindlæg.
    Du skriver at du har lagt smøgerne, kaffen, alkoholen til side. Vildt flot!!!
    Hvad er dine forventninger til at amme? Og hvad med hårfarvningen? 🙂
    Hilsen en nysgerrig kommende mor

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Stephanie Karma

      Mine forventninger til at amme? Jeg skal da selvfølgelig amme hvis det er muligt 🙂 Hårfarvningen gør jeg hvis det er nødvendigt, dog bruger min frisør økologiske farver uden de skrappe kemikalier.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Er så glad på jeres vejne. Ved af denne gang kommer barnet hjem og i bliver en lykkelig familie. Tusinde gange tillykke

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stort stort tillykke med den kommende bebs I bliver fantastiske forældre man kan ønske sig
    Det er en stor ting at blive forældre
    Og for den sags skyld også mormor og olde
    Stephanie du bliver bare så fantastisk en GO mor, man kan slet ikke beskrive det
    Cengiz su bliver den glade og dejlig far.
    Man kan nærmest kalde dig bamsefar
    Linse du bliver bare den sjoveste mormor
    Mor-ane du bliver den bedste oldemor med din humor du kan få barnet til at grine
    . tillykke med det kommende medlem af bryggen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mariane

    Tillykke med den kommende bebs.
    Det er jo en stor lykke, som vender alt på hovedet. Men du virker helt klar
    Masser af kærlighed til jer. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ulla

    Jeg har selv prøvet, at miste et foster i uge 12. Var hel knust,men bagefter jeg havde fået det bearbejdet er jeg nok glad for,at det gik som det gik. For der var en grund til,at det lille væsen ikke skulle komme til verden.
    Livet er ikke altid nem. I dag er jeg mor til hele tre skønne børn på 23-21-18 år.
    I har tiden foran jer og jeg er sikker på om nogle mdr/ år har I fået Jeres første barn.
    Vil ønske jer alt mulig held og lykke <3 <3 <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

    Det er du ❤️Og jeg er tror du får en pige . Pøj pøj og held & lykke fremover smukke dig . ( og du har 2 dejlige hunde- kæmpe krammer til dem )

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bella

    Hej Geggo
    Ked af at hører at du mistede, men godt du har en sød kæreste som støtter dig, har selv været i samme situation som dig og den er virkelig ikke rar, håber det går godt for jer næste gang 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Nielsen

    Kære Geggo og Cengiz jeg håber at i snart bliver gravide igen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Stephanie
    Hvor er jeg ked af, at I mistede. Det må være så uendelig hårdt. Selv har min kæreste og jeg været i gang med projekt baby i 11 måneder uden held, så jeg kender alt til ikke at på opfyldt sit (største) ønske.
    Jeg håber lykken smiler til jer snart.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Morten Poulsen

    Virkelig godt skrevet Geggo !
    Jeg håber virkelig, at i to bliver forældre sammen. I ser godt ud sammen.
    Smukt par !

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Har selv prøvet det samme for 2 1/2 år siden, og det gør bare så ualmindelig ondt, at miste et lille vidunder kan slet ikke beskrives.
    Sidder nu med min lille prinsesse Josefine på 9 mdr, så når sorgen er bearbejdet, så er det bare op på hesten igen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette ammitzbøll

    Af hjertet kæmpe tillykke

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandi

    Det virker som om du klare dig, så godt som man nu kan I denne situation.
    Håber på det bedste for dig og Cengiz <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • helle

    Fedt du skriver din side (og den rigtige) del af historien og er sikker på du faktisk også selv har haft godt af at skrive det ( en form for terapi ). Jeg ved hvor hårdt det er at miste – var dog selv kommet til uge 22 hvor vi fik afvide at vores dreng var svært hjerneskadet og de kunne ikke sige noget om, om han ville overleve efter fødselen, derfor fik jeg en sen-abort. En beslutning vi selv skulle træffe og en MEGET svær og hård beslutning. Man. Skal give sig selv lov til at være ked af det og lortr kommentarer kommer altid men der er man nødt til at vælge hvad man vil hører på. Jeg skulle selv føde min lille dreng og det var en meget svær og hård oplevelse og efterfølgende var der personer der mente at vi da bare skulle op på hesten igen så hurtigt som muligt…..lorte kommentar og jeg var SÅ ked af det. Tror der er mange der slet ikke forstår hvad det vil sige at miste og dermed symes de bare er nødt til at sige et eller andet….. Jeg krydser fingre for at der er en baby på vej når I er 100 % klar til det . Held og lykke fremover

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Hudløs ærlig, i love it og elsker familien fra bryggen ❤️ i må op på hesten igen selvom det er et hårdt slag ønsker jer alt det bedste

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette

    Jeg blev selv gravid i januar med vores første men aborterede desværre i da jeg var 5+6 og det er meget normalt at det sker for en kvinde men ja det er pisse hårdt jeg kæmpede en kamp for at komme igennem det men havde en meget støttende kæreste

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vivian

    Hejsa. Super flot at du deler din oplevelse. Min mand og jeg har selv mistet de to første børn, den ene i uge 12 og den anden i uge 16. Vi fik endelig en skøn datter og var enige om at vi ville nøjes med hende, men ved et “uheld” blev jeg gravid igen da hun var 7 år og nu har vi en dejlig dreng også. Børnene er nu 11 og 3 år.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christel

    Hej Stephanie !! Flot skrevet og ærligt ! Har også selv mistet engang ! Det er så hårdt, men man lærer at leve med det og ha det positive med ! Til al held har jeg en skøn knægt på nu 22 !! Al held og lykke til Jer ! Det fortjener I !

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amal

    Jeg kan virkelig føle hvordan du har det inderst inde fordi Jeg har selv mistet mit første barn da jeg var ca 21 uger.. Og efter et stk tif blev jeg gravid med min datter og nu har jeg to børn.. Jeg vil ønske dig held og lykke. Og pas godt på dig delv❤️❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

    Jeg har selv mistet 3 gange, og det gjorde ondt hver gang. Og hvor ville jeg have født mig ydmyget hvis nogle mente at hele DK skulle have indblik i det uden min tilladelse. Flot at du stod frem!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Søndergaard

    Du har sikkert hørt den før gegs.. Men man føler simpelthen man kender dig helt personligt.. Du er sku en 1ener. Ja og resten af din bindegale familie..love love blir helt rørt over det opslag på din blog om din graviditet., og du har så sandelig ret at mange kvinder desværre ska igennem en ufrivillig abort før det lykkedes.. Men til gengæld lykkedes det for de fleste heldigvis.. go strong .. all love too you Guys.. hilsner fra en fan

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

    Så må I jo bare op på hesten igen så snart I er klar. I skal nok få en bebse ud af det 🙂

    Held og lykke 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Liselotte

    Syntes det er fedt at du for skrevet hvad du mener:)
    Det har man nogle gange brug for..
    Har selv mistet i 10 uge og ved hvad du føler/følte:)
    Held og lykke fremover:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • malene

    Hej stephanie

    Min kæreste og jeg har selv mistet et barn sammen i uge 19. Vi blev gravide igen og har den skønneste lille dreng. Alt held i fremtiden til jer ☺

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Britts

    Kender dig ikke som person ej heller fra familien på bryggen da jeg ikke ser programmet, men jeg har hørt om dig fra diverse kulørte blade.
    Men vil bare sige at jeg føler med dig jeg har selv været det igennem 2 gange dog begge gange i uge 8+ og det er skide hårdt jeg sidder heldigvis på den anden side nu med 2 dejlige piger, men det var også 2 graviditeter der var plaget af frygt for om det nu gik godt. Håber du snart kommer på den anden side. Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Ish jeg krydser alt for at det lykkes for jer, for det er virkelig en fantastisk oplevelse, siger hende som i øvrigt er rigtig dårlig til at være gravid trods alle begrænsninger og de besværligheder der følger med (hos nogen) så er det altså virkelig det hele værd jeg kan kun sige, glæd dig og især til tredje trimester knus og kram og masser af go karma fra mig til dig

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

    Kære Geggo
    Jeg følger dig på tv og Face jeg kan så godt lide se jer og læse hvad i laver 🙂 I er mennesker som os andre og jeg synes det er så stærkt af dig og stiller frem til hele Dk respekt ❤️❤️❤️ hold ud der skal nok komme en mini Geggo håber alt vel hos dig og din søde kæreste og famile hilsen Mie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Det gør mig ondt, har selv prøvet det. Det skal nok lykkes for jer, håber vi må være en del af det når det sker, bare en lille bitte del.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Du er for sej.. syntes det dejligt både dig og din mor er så åben… mine tvillinger piger elsker jer og de er dog kun fem snart seks… geggo uanset hvad folk siger så har de fire finger mod dem selv.. er ked af at høre det gik som det gjorde, men som du selv siger man skal finde det positive … ønsker dig al hel og lykke. Knus her fra svendborg PS min datter har lavet en ugle til mobber

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • karen

    Du er bare en fantastisk fornuftig og sød pige. Du har en pisitiv energi og alt skal nok hå

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Du er så sej at stå frem med dette!!!
    Jeg kan tydeligt huske hvor ked af det jeg var og selvfølgelig sku der tankes op med slik og chips og grædes!!!
    Jeg måtte igennem det to gange lige efter hinanden, men tredje gang blev lykkens gang og vi fik liv at få en lillesøster!
    Nyd hinanden og slap af, tro på det og pludselig en lykkelig dag er det jeres tur til at stå med en dejlig baby i armene!
    Held og lykke på jeres vej!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lenette

    Hej stephanie! Kæmpe respekt for din historie! Havde intet hørt om, at du var gravid, så måtte hellere læse historien fra dig :p du er en pisse stærk pige, og hvor er det enormt flot du har ændret din tilværelse da du vidste du ville have børn 🙂 der fik du 100% af min respekt! 🙂 ser frem til en brygge-baby når tiden er 🙂 knus og kærlige tanker <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jen

    Efter at have mistet 13 gang og 2 graviditeter udenfor livmoder og for snart 9 år siden fik af vide jeg ikke kunne få børn. Så sidder jeg med den dejligeste prinsesse i armene Idag på 9 måneder.

    Der hårt og svært at miste – men håbet skal man aldrig opgive. <3

    Knuzzer her fra

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

    Du er bare så skøn. Synd i mistede jeres baby. Ønsker jer al mulig held og lykke, når i bestemmer jer for ny graviditet. Hilsen en gammel kone i det nordjyske

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    Hey Geggo.
    Respekt til dig for at du står frem, jeg har selv mistet og ved hvor pisse hårdt det er at stå midt i sit livs værste mareridt og opleve hvordan folk omkring en har en million meninger om hvordan man burde gøre og ikke mindst hvad de mener man ikke burde gøre. Hvilket jeg forestiller mig nok ikke bliver mindre udtalt, når man som du er en offentlig person.
    Jeg håber på det bedste for jer.
    Kh
    Mia

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorte Bendig

    Flot skrevet og Tillykke endnu engang

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Flot at du tør dele så meget om dig selv. Er slet ikke i tvivl om at du bliver en fantastisk mor når tiden er inde Ønsker dig alt det bedste.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Martine

    Jeg ønsker det bedste for jer❤️ Varm kram herfra

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kent

    Den smerte det er at miste sit barn, er uforståelig hvis man ikke har været der selv. Jeg/vi har været der, men har fået en super dejlig datter via IVF og er på sidste forsøg (i denne omgang) med nr.2.

    Det gør mig ondt at du/I skulle opleve den smerte, men det gør mig endnu mere ondt at se jeres smerte udstillet og trådt på!

    Krydser fingrer for fremtidig succes, i særdeleshed på baby fronten!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    geggo du er jo bare den stærkeste sejeste og mest dejlige personlighed ever hader normalt realityserier fordi jeg tit syntes folk udstiller sig som dummere end de er men jeg må indrømme familien fra Bryggen bare har fanget mig fuldstændig i er ærlige dejlige sjove rigtige mennesker og jeg er glad for der findes andre familier som minder om min egen hæ hæ al held og lykke til dig og din familie fremover og al respekt herfra

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • spitfiremom

    Det gør mig ondt. Håber det snart lykkes at få en lille ny og levedygtig baby! Det er så nemt at svine folk til når man sidder bag en skærm…. det er så lavt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rigtig meget pøj pøj med det søde.....

    Sender dig / jer de mest positive tanker…
    Projekt baby skal nok komme til jer
    Kram fra Lene Nykvist

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Så ulykkeligt at du og din bedre halvdel har skulle det igennem, men i er så cool en familie, så er sikker på i har kunne komme igennem det, på bedste vis. Trist at nogle har så ondt i røven, men fedt i bare ryster det af. Ønsker jer det bedste og håber der snart kommer en mini brygger-pige eller dreng, som vi måske også kan se hver torsdag.. Og hils din mor og sig hendes bog var såå fed at læse..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kate østerberg

    kærlige hilsner og held og lykke til dig og kæresten.
    Dumme mennesker er der alle vegne og mod dem kæmper selv guderne forgæves, dejligt at se dig og din ❤️ varme familie, kan godt være lidt misundelig over jeres sammenhold men på den gode måde. Min egen blev splittet agerer min fars død sidste år.
    Knus til din dejlige familie. Fra Kate.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej med dig…

    Nej der er slet ikke noget galt med dig, det samme sket for mig for snart 2 år siden… Skulle til nakkefoldscaning og vi glæde os så meget efter kampen i 10 år men der lå en foster men desværre nede i bunden af livmoder og jeg var dybt ulykkelig tænkte konstant hvorfor mig hvad der galt med mig men læge sagde der er ikke noget galt med dig men det var der sikkert med foster også er det rigtig vigtig at din krop kan skellet det fra… 5 mdr efter viste den igen positive testen og jeg var bange slet ikke glad før uge 28 og det viste sig at være en lille Pige som idag nu er 14 mdr så op på heste og Rud der yder af det sker når det sker knuz Fra Rødbyhavn

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • C

    Årh altså, det er simplethen så hårdt at miste en lille spire. Jeg har desværre selv prøvet det og det er helt lovligt at være ked af det længe. <3
    Håber du snart for lov at oplevelse den fantastiske følelse det er, når man går ud fra NF med billederne af en sund og rask livlig baby. <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Kære søde Geggo
    fedt du skriver det her. Det kan til tider være svært at finde ud af, hvad der er rigtigt eller forkert i medierne. Jeg beklager og kan slet ikke sætte mig ind i jeres sorg. Min lillesøster mistede selv sit omkring samme tidspunkt som dig og det har været rigtig hårdt for familien, da jeg også er gravid og vinhandel 5 dage imellem vores terminer. Jeg håber krydser og ønsker jer alt det bedste og håber lykken tilsmiler jer når i igen er klar til det.
    varme kram fra Fyn

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone

    det er træls for dig skal i på længere sigt så prøve igen eller ? Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

    Åh det gør mig ondt. Har selv mistet en graviditet og hep hep på dig for at turde tale!
    p.s jeg håber i er gravide

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • ann

    du er så skøn hilsen en gammel kone fra Jylland <3 <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Det føre mig ondt. Har selv prøvet at miste to gang og endt med ikke selv at kunne få børn. Men heldigvis kan man få hjælp og idag har jeg en sund pige på næsten et år. Vil lige sige som et lille råd, ta en dag af gangene og huske at nyde hinanden. Og tror på at den er der næsten gang. Krydser fingre for jer. For ikke nogle har fortjent at mærke den smerte at miste sin baby.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne

    Rigtig godt at høre at du vil videre og at I gav jer tid til at sørge. Jeg mistede også mit første men fik en dejlig dreng for 14 mdr siden, kun 2 år efter “tabet”.
    I mellem tiden er det jo altid dejligt at prøve på det positive resultat 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anita

    Jeg skulle miste hele 3 gange inden vores vidunderlige dreng på nu 17 måneder kom til os, man fandt heller aldrig en grund til mine aborter, det sker åbenbart bare nogen gange Gav mig selv lov til at være ked af det i et par dage, og så så jeg frem ad igen, besluttede mig for at det ihvertfald ikke skulle knække mig, vi skulle nok få vores drømme familie og det fik vi Håber bette blob hænger ved næste gang og alt går godt, held og lykke til jer

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan

    Hej Stephanie jeg spændt på at høre mere.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • randi

    Følger med spænding håber det bedste for jer og til haderne misundelse er en grim ting 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linea

    Håber du er ovenpå igen, og venter spændt på at hører om der er en lille baby 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Berith

    Håber det lykkes for Jer, at få en lille bryggebaby.
    Godt at du kun kan grine af haters ønsker Jer alt held og lykke frem over.
    Knus her fra

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Betina

    Jeg føler virkelig med jer. Har selv været det igennem, og synes det lader til, at du takler det meget bedre end jeg gjorde. Sejt gået. Og held og lykke med familieforøgelsen!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Jørgensen

    Så flot skrevet! Håber snart du bliver gravid, hvis du altså ikke er det Er selv gravid 11+2, sender en masse baby støv i din retning

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mirjam Ritter

    Du er for sej og jeg håber virkelig at det vil lykkedes for jer❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janne

    Staphanie først vil jeg sige at både min datter og jeg er stor fan af familien fra Bryggen og vi sad begge med et tungt hjerte da vi hørte den triste nyhed, vi håber og krydser fingre for at du og din kære kæreste, får det kærligheds barn, mange knus og kram fra Brøndby,
    Ps vi venter spændt på den gode nyhed ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan

    Jeg ønsker det bedste for dig og dine ❤

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bess

    Ønsker dig alt held og lykke du er en super pige

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

    geggs… Vil lige sende en krammer…
    Jeg har selv været “turen” igennem med ufrivillig abort og kender ærgrelsen man sidder med bagefter.
    Til det har jeg kun en ting at sige: op på “hesten” igen søde !! ☺️
    Jeg endte alligevel med at få verdens dejligste gave – en sund lille datter og ønsker at i med tiden, vi få jeres eget lille vidunder ❤️ Detsuden er det okay at være sur og ked af det

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Bukbjerg

    Jeg er ked af I skulle opleve at miste. Det fortjener INGEN!! Men er sikker på det vil lykkedes for jer, og at I bliver de dejligste, kærligste og små tossede forældre som hoppeloppen kan tænke sig har selv 2 vidunderlige børn og kan varmt anbefale forældrerollen -Mette

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Jeg har været der, det har mange -derfor gør det jo ikke jer mindre ondt.! Det gør ikke mindre ondt fordi i har kendte ansigter.! Jeg synes at du har valgt at gå stærkt igennem det og med fantastisk mod.!! Kan hurtigt komme med en laaaang historie, men egentlig synes jeg bare at du skal vide: Heeey, tommelfingeren i vejret.!
    Xoxo

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine-Lise

    Så leit å høre at dere mistet det lille kjære <3 🙁 Var du langt ? (

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sus

    Det er så godt skrevet, og det skal nok komme, altså det med en lille ny. Nyd hinanden…Kæmpe kram

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke en historie geggs.. jeg har selv gennemlevet det og selvom det er normalt gør det stadig pisse ondt men jeg tror jeg straffede to hele jordbærtærter og en æske chokolade selv..
    Når nu i bliver gravide så vil det være en fornøjelse for mig at få lov til af forevige din mave ☺
    Du må op på cengiz.. jeg mener hesten igen
    Love!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Årh stephanie jeg venter rigtig spændt på af høre meget mere PS er rigtig stor fan af dig og din familie ser familien fra Bryggen :)❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • heidi nielsen

    Hejsa jeg syntes at det har virkelig flot af dig at stå ffrem og tale rent ud af posen. Jeg elsker at følge dig på tv sammen med mine tvillinge døtee på 11, de elsker alle sammen fra bryggen skal hilse fra dem de hedder amalie og julie. Ps håber alt godt for dig i fremtiden.
    Hilsen heidi fra rødovre

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg håber på at du og din kæreste ville leve foreviget sammen 🙂 sådan har jeg det ihvertfald med min fyr !!! Håber selv også jeg en dag kan kalde min mand for mine børns far 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette

    Stephanie jeg har den vildeste respekt for dig, din familie og din kæreste. I fortjener alle det bedste, og jeg er ked af det på jeres vegne at ikke nok med at i mister en så stor gave i livet, men at der så også er folk som skal svine jer til er ikke okay. Jeg håber at i får jeres ønske opfyldt snart, og at de haters skrider af helveds til. En masse respekt herfra

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Du er bare en super kvinde. Og glæder mig til den dag du for en lille en. Og linse bliver en mormor.
    Og ja der er mange folk der skal blande sig. Og ikke har et liv. Jeg elsker og følge jer. Og for dør og hjemme dine totale skønne mormor. Moper

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina andersen

    Hej søde hvor er det så fedt skrevet kanon❤️.. Du er en stærk kvinde og du kan klare alt jeg ønsker dig og kæresten alt lykke og kærlighed og i for en dejlig baby sammen, når tiden kommer❤️ Knus Tina

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbet

    Kære Geggo..
    Vil gerne starte med at sige, at jeg er en rigtig stor fan af Familien fra Bryggen.
    Jeg blev så inderligt glad, da jeg så afsnittet, hvor du fortæller den glædelige nyhed, -lige så ked af det blev jeg afsnittet efter. Men både du og din søde kæreste skal bare tænke på, at det var skæbnens vilje og at det er meningen, I skal komme op på hesten igen og forsøge igen (med mindre det selvfølgelig allerede er lykkedes) 😉 Er sikker på, at du vil blive en fantastisk mor. Børn er en velsignelse og det skal I nok komme til at opleve. 🙂 Alt godt fremover. Du må endelig hilse din mor og Mopper. Håber på en ny sæson senere 🙂
    Kærlig hilsen Lisbet

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er et fantastisk menneske at stå frem og fortælle om sådan et trist emne, der er mange der virkelig kan bruge det til noget i deres egen sorg. Jeg ønsker dig og din kæreste får en fantastisk familie når tiden er perfekt ❤️ Alt mulig held og lykke.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mariane

    Det skal nok komme til jer også.
    Held og lykke når tid er
    Masser af love

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbet

    Kære Geggo..
    Vil gerne starte med at sige, at jeg er en rigtig stor fan af Familien fra Bryggen.
    Jeg blev så inderligt glad, da jeg så afsnittet, hvor du fortæller den glædelige nyhed, -lige så ked af det blev jeg afsnittet efter. Men både du og din søde kæreste skal bare tænke på, at det var skæbnens vilje og at det er meningen, I skal komme op på hesten igen og forsøge igen (med mindre det selvfølgelig allerede er lykkedes) 😉 Er sikker på, at du vil blive en fantastisk mor. Børn er en velsignelse og det skal I nok komme til at opleve. 🙂 ♥ Alt godt fremover. Du må endelig hilse din mor og Mopper. Håber på en ny sæson senere 🙂
    Kærlig hilsen Lisbet ♥

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja Bøgelund

    Venter spændt på at at høre mere! <3
    Ønsker jer det bedste, dig, kæresten og ikke mindst hunde pigerne! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maja

    Jeg synes det er virkelig flot at du står frem og fortæller det og at I optog det til tv. Det må ha været sindssygt hårdt! Hvor er det fantastisk at høre , at din kæreste tager sig så godt af dig Held og lykke med det hele og håber fremtiden bringer lys og glæde

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janni

    Hej søde, jeg håber at dig og din kæreste er oven på igen. Mange kærlige hilsner fra mig til jer

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette

    mig og min kæreste var ude for det sammen vi var 16 uger henne så jeg skulle føde barnet som en alm fødsels og det har været det hårdest ever! Så føler virkelig med dig gekko.
    Men som de alle siger tiden læger alle sår, der vil selvfølgelig bare gå en rum tid før man rigtig forstår det.
    Og ikke alle forstår hvordan det er.
    Håber det lykkes for jer en anden gang når i er klar igen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

    Krydser fingre for det lykkedes for jer, børn er det bedste i verden 🙂 god vind fremover (mor til Emily på 1.5 år)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • teresa

    Hej gegs
    Først hjerteligt tillykke med det er lykkes jer at blive gravid igen wup wup
    Og nu Ja jeg giver dig helt rat i ingen har lov at svine nogle til selv om vi har ydrings frihed i Danmark.
    Uanset om det er man taber et barn eller får ufrivilligt abort hvor man bliver tvunget til det af det offentlige ( hvilket jeg blev tvunget til i 2010 af Århus kommune som jeg også var rigtigt ked af i lang tid efter ) ( skal så også siges min ex var dybt kriminel og jeg gik fra ham men han fandt mig gennem banket mig og jeg ende på krise Center for volds rente kvinder så nok meget godt jeg blev tvunget til den abort kan jeg se den dag i dag når jeg tænker tilbage ) men uanset hvad er det aldrig i orden at svine folk til som har det svært icer når man ikke kender folk så kan man være forstående eller holde sin K… For det er ingen tjænt med.
    De kærligste hilsner til dig fra mig Teresa og endnu engang kæmpe tillykke med ny graviditet

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • ibba

    Ups misforstod. Men er sikker på at du inden længe får dit ønske barn og bliver en dejlig og kærlig mor. Du er et skønt menneske og er sikker på du bliver en mor af de bedste. <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Diana

    Hej Gegs.
    Du er en stærk pige og jeg er sikker på at du og din kæreste snart venter en guldklump.
    Du skal glæde dig til at være gravid det er fantastisk og den lille skat man får op i ens arme er helt igennem ubeskrivelig et stort øjeblik. Masser af knus fra en førstegangsmor.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

    Stephanie, du er skøn og stærk, jeg har lyst til at sige du skal bare ignorere de onde kommentarer, men det er ikke altid en let opgave. Men du er stærk, jeres tid kommer! Hav det godt, du er for sej 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Årh Stephanie jeg venter spændt på at høre mere.!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nathalie

    Hej stephanie.!

    Du høre det sikkert tit men hold nu kæft hvor er du bare sej, og den måde du forklare tingene på det er så fedt at du står ind for hvem du er og hvad din historie handler om, jeg er virkelig ked af at du mistet jeres barn ingen mennesker fortjener den smerte. Jeg jeg glad for at du er kommet ovenpå og hvor er det godt at følge med i dit liv nu hvor man ikke kan følge det via familien fra Bryggen hvilket jeg elsket at se, håber at du har det godt elsker at læse din blog kærlighed og masser af kram til dig❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • ibba

    Sødeste Gegz og mand hjerteligt tillykke <3. Jeg er selv for 3 uger siden blevet mormor. Aldrig har jeg oplevet noget så stort i mit liv. Fra at gå ofte og være lidt ked ( grundet den ondskabsfulde hunde varer
    verden) . Er jeg nu dem lykkeligste mormor på denne klode. Ja i kommer ikke til at se mig så meget mere har ikke tid og vil ikke bruge mit liv på nogen der gør mig ked når jeg kan kikke i Marios lift og smile og være glad.
    Stort kram fra Fyn

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja

    Gegs du er så sej. Og lev livet som du vil.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Hej.
    Det gør mig så ondt at høre at i skulle miste jeres barn. Jeg blev selv gravid i midten sådan ca. Af januar. Jeg så afsnittet hvor det blev fortalt og i guder hvor jeg hylede (ja jeg er en farlig kvinde med mange hurmoner). 7-9-13 så ligger den lille lækre pige af vores datter stadig tryg og bager i oven 🙂 og vi har termin den 29/9. Jeg følges af 5 forskellige læger, da jeg har noget sygdom som gør jeg får noget medicin der ikke er det bedste for den bette. Men hun skal nok klare den og jeg glæder mig til at holde hende.
    Jeg vil ønske jer al mulig held og lykke. I bliver fantastiske forældre til den kommende lille ny 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Tak fordi du deler – og ja, ca hver 4. kvinde mister et barn – jeg/vi mistede selv i september 2014 – vi nåede at se hjerteblink til den første tidlige scanning – men da jeg så fik det underligt og valgte en ny scanning var der ikke længere hjerteblink. Og det værste var at jeg lå på briksen alene og fik beskeden. Det var sindssygt hårdt – og brugte lang tid på at komme igennem det. At jeg så både måtte igennem en medicinsk og kirurgisk abort var endnu en side til historien der heller ikke var sjov.

    Men skæbnen ville at jeg blev gravid 6 uger efter aborten og nu venter vi vores ønskebarn i start august – var slet ikke forberedt på det – men det var min krop. Så tror at man skal tænke at det er kroppens måde at fortælle en, at fosteret aldrig ville have blevet til en baby, når det ikke nåede videre i maven.. Det har jeg trøstet mig med ☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Du dejlig som du er og fantastisk som du har klaret dig gennem sådan et stort tab. Ønsker dig alt held og lykke fremover med hvad der nu er i vente. Knus her fra

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Betina

    Hejsa…. Jeg kender følelsen af og miste har selv været igennem det 2 gange og det er det værste…..
    Man glæder sig bare til og høre og se det mest fantastiske til scanningerne og så går man tomhændet væk…
    Men ja gjorde ca det samme som jer sked på alt og alle og tog mig tid til og sørge og være ked….☺️
    Meeeen mistede ikke lysten til et barn selvom jeg var røvbange for at det ville ske igen… Men som sagt er vores kroppe indrettet til tit og sige fra hvis der er noget galt og for det☺️ det viser den fungere…
    Har idag den skønneste lille pige som lyser hverdagen op hver dag og har stjålet mit hjerte fuldstændig…❤️❤️
    Der gik ikke mere end 2 måneder så meldte hun sin ankomst….
    Så alt mulig held og lykke med det og glæd jer det er det største❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birgitte

    Tror og håber i snart venter barn igen og held og lykke og så håber jeg på nye familien fra bryggen for i er alle skide seje godt du endelig fandt drømme manden i dit luv

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Louise

    Åh hvor kan jeg sætte mig ind i dine tanker omkring det at miste ..
    Jeg/Vi mistede i maj 2012, min krop kunne ikke selv afstøde fostret og derfor var der som sådan ingen tegn på at noget var galt – udover at jeg pludselig fik voldsomme mavesmerter. Jeg tog til lægevagten den aften og blev fejet af med, at når jeg ikke havde feber var alting normalt, dagen efter begyndte jeg at “bløde” – jeg kontaktede min læge og fik en tryghedsscanning – der var ingenting at komme efter. Vi som troede at jeg var 11+4, det viser sig så at fostret var gået til grunde i uge 7, da det lille hjerte skulle begynde at slå – Jeg var helt knust og det samme var min kæreste … Det der gjorde det endnu værre var, at da jeg åbner postkassen da vi kommer hjem. der ligger der en indkaldelse til nakkefoldsscanning, puha det var en hård en da jeg skulle ringe og sige, at jeg ikke havde grund til at komme alligevel …

    Nu sidder jeg, godt nok efter 3 års hård kamp og er gravid 34+4 med ønskebarnet !

    Jeg håber det sker for jer når i mindst venter det <3 …

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Stephanie Karma

      Tillykke med din store runde lækre mave, og tak for dine søde ord <3 <3 <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandie

    Jeg vil bare sige jeg er stor fan. Er mor til to. Og kan næsten sætte mig ind hvad i har gennemgået. Men håber at der kommer et tidspunkt hvor du siger at det lykkedes jer at få et barn igen. 🙂 men bedste ønsker her fra. Og hils din familie 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Birkkjær

    Du er simpelthen så sej, Stephanie! Jeg synes det er flot af dig, at dele det og jeg blev bare så glad da jeg så afsnittet om, at du var gravid og lige så ked af det da jeg så at du havde mistet. Jeg håber alt det bedste for dig og din søde kæreste fremover.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen Jaes

    Prøver i at blive gravide igen? ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

// Mine Nelly.com faves - kode til VIP-udsalg med op til 70% ♡