Lækkerier fra Nelly♡

Lidt billeder fra Thailand + gravid-tanker <3

Så er vi hjemme fra Thailand – vi havde 14 dages helt fantastisk ferie, og gud hvor er jeg glad for at vi valgte at tage en kæreste-tur inden 2 bliver til 3 <3 De 14 dage gik alt, alt for hurtigt fordi vi hygger os og griner så meget som vi gør, at være bedste venner med sin kæreste er det fedeste i verden. Uden tvivl. Vi er jo vant til at være rigtig, rigtig meget sammen så jeg vidste godt vi ikke ville skændes eller blive trætte af hinanden, vi havde den fedeste tur fyldt med kærlighed, grineflip og fede oplevelser. Det var da heller ikke super deprimerende at vende hjem igen, vi havde nemlig arrangeret det sådan at vi dagen efter hjemkomst kunne afhente vores spritnye bil! Juhu! Det var Koh lanta vi havde valgt, og det aller-fedeste ved stedet var at vi ikke så en eneste form for dyremishandling. Muligvis var vi også så heldige fordi vi rejste uden for høj-sæsonen. Det varmede mit hjerte, og gjorde hjemturen mindre besværlig eftersom vi undlod at skulle have hunde, elefanter og katte med hjem i kufferten. Jeg vil for evigt sprede budskabet om dyr i turist-industrien. Læs bla. mit dagbogs-indlæg fra min sidste Thailands-tur HER.

Her er en lillebitte brøkdel af de cirka 8000 billeder vi fik taget på turen <3

DSC01504

DSC01554

Kjole og taske fra Nelly <3 

12191756_1657426784541548_7854906868690503110_nKnap så kreativt, men det er kærligheden der tæller <3 

DSC01476

Vi mødte nogle søde frie aber <3 

DSC01478

En fyr med big balls 🙂

DSC01454

National park Koh Lanta <3 

IMG_4021

Phi Phi 

12065961_1657504381200455_6040237250019116197_n

IMG_4022

IMG_3889

DSC01532

Kjole og taske fra Nelly.

DSC01450

National park

IMG_4665

Vi tog også en-dags tur til Phi Phi øerne <3 

IMG_4679

Jeg ved ikke lige hvad der gik galt.

12065538_1657427137874846_5685680961317964272_n 12191660_1657426821208211_7903513067968805824_n

Mad er very vigtigt, og vi fik også spist såååå meget lækker thai-mad! 

 

Jeg er nu i det der hedder uge 28+4 og har det virkelig godt. Endnu. Jeg er godt klar over at jeg kan risikere at skuden pludselig vender og jeg bliver overmandet af gener, men lige nu vil jeg bare gerne nyde at jeg har det rigtig dejligt. Jeg er stadig der hvor jeg er ved at brække mig når nogle folk ikke-høfligt forsøger at belære mig om hvad jeg bør og ikke bør gøre som gravid. De er den eneste gene ved at være gravid jeg har. Jeg har det sådan lidt “i got this! Jeg er faktisk rimlig svedig til at være gravid, og passer utrolig godt på mig selv og ikke mindst vores prinsesse” Jeg tør slet ikke tænke på hvor slemt det bliver når jeg har født. Dog gør jeg mit bedste for ikke at lade mig gå på – og tro mig, det positive i at være gravid overskygger i dén grad de få negative personer der nu er 🙂 Da jeg skrev vi rejste til Thailand fik jeg 3-4 kommentarer fra kvinder der mente jeg var uansvarlig fordi jeg  valgte at flyve når “nu var så langt henne”. En mente endda det var det samme som at sende mit barn ud og lege på motorvejen, og se det splatte ud. “Oh dear lord. Jamen for pokker da, må straks aflyse vores ferie”… Tænkte jeg slet ikke. Jeg forklarede istedet at jeg naturligvis havde rådført mig med læge, jordmoder og fly-selskab, medbragt en læge-erklæring med hvor der stod jeg måtte flyve, gode støtte-strømper og alle tricks til at undgå blodpropper og vand i kroppen – men nej jeg var stadig en ufattelig sindssyg galning, der da bare var fuldstændig ligeglad med mit barn. Samtalen med hende står stadig inde på min facebook-side Stephanie,Geggo under billedet af Cengiz og jeg på tur på Phi Phi øerne.

Vi er hjemme igen på Bryggen, hos vores elskede hunde-piger som min yndlings-Burger har været så dejlig at passe godt på imens vi har været væk, det er guld værd med gode og hjælpsomme mennesker omkring en, og jeg er så heldig at have en del. og lige om lidt starter et par store, ret så fede projekter for mig – de er stadig hemmelige men jeg kan afsløre at det ene er noget tv, og det andet er… Well, noget andet 🙂 Jeg skal nok afsløre det så snart jeg må, jeg er selv mega-spændt!

Kan i have en fantastisk aften, nu vil manden og jeg gå i krig med alle de afsnit af Robinson som vi har misset, heldigvis har vi set Bryggen fordi vores produktion var så elskelige at sende os afsnittene på mail så vi ikke gik glip af det mens vi var i Thailand hvor Viaplay desværre ikke fungerer. Husk og kys hinanden.

 

 

 

Kærlighed.

35 kommentarer

  • Stine

    Elsker din side og ser altid familien fra bryggen
    Jeg står i den situation, at jeg er blevet inviteret til Kroatien til og jeg vil til den tid være omkring 7 mdr. Henne i min graviditet, så her er mit spørgsmål: Hvordan var det at flyve og være på ferie i varmen som højgravid?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Victoria

    Hej Stephanie. Jeg så hele kommentar tråden omkring Jenni et eller andet, skulle belære dig og jeg ved ikke hvad omkring din baby. Jeg kan simplhen ikke forstå sådan nogle mennesker, og jeg vil blot sige at du håndteret det rigtig modent samt at du gør alt hvad du for at dit barn har det godt – det behøver man ikke at kende dig for at vide. Du bliver den bedste mor. Uden tvivl.
    Fortsæt god søndag <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille

    Wow et vildt hullumhej på Facebooksiden. Synes at det er så tankeløst af hende Jenni, ikke at lade dig få din egen mening, omkring den kommende Skønhed (tør jeg allerede nu at sige) inde fra din fine mave. Det må være hårdt med så mange nedladende kommentarer fra “fruen.” Men… det er jo også prinsessen, det handler om, så ofcourse! Du bliver bare altid ved. Ja… om du så har en baby i maven eller ej. Jeg synes at du er så p.sse cool, du tager alt med oprejst pande. Du er et stort forbillede. Specielt omkring selvtillid. Pigen bliver 110% sikkert, stolt af sin mor (og selvfølgelig også af den fantastiske far.) Det jeg vil sige er i hvert fald, at ligge meget hvad NOGEN siger, så forbliver hele BryggeCompaniet den mest kærlige familie EVER, og pigen vil uden tvivl blive lige så stærk som forældrene, lige meget hvad nogle Facebookkommentarer siger. Keep going. Opbakning herfra!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille

    Wow et vildt hullumhej på Facebooksiden. Synes at det er så tankeløst af hende Jenni, ikke at lade dig få din egen mening, omkring den kommende Skønhed (tør jeg allerede nu at sige) inde fra din fine mave. Det må være hårdt med så mange nedladende kommentarer fra “fruen.” Men… det er jo også prinsessen, det handler om, så ofcourse! Du bliver bare altid ved. Ja… om du så har en baby i maven eller ej. Jeg synes at du er så p.sse cool, du tager alt med oprejst pande. Du er et stort forbillede. Specielt omkring selvtillid. Pigen bliver 110% sikkert, stolt af sin mor (og selvfølgelig også af den fantastiske far.) Det jeg vil sige er i hvert fald, at ligge meget hvad NOGEN siger, så forbliver hele BryggeCompaniet den mest kærlige familie EVER, og pigen vil uden tvivl blive lige så stærk som forældrene, lige meget hvad nogle Facebookkommentarer siger. Keep going. Opbakning herfra!❤

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jette

    Hej, i forrige afsnit af familien fra bryggen har du en grå jakke på med hætte, da du taler med din mor udenfor. Hvor har du købt den?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Du er hammer cool Stephanie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann-Sofie

    Hej geggo 🙂 op i røven hvad folk siger om dig og dit kommende barn. Du skal følge dit hjerte og det er det der tæller jeg er ikke i tvivl om at du bliver verdens bedste mor og manden bliver verdens bedste far. I to er fantastisk. Og jeg håber alt godt for jer i fremtiden og glæder mig til og se prinsessen når hun kommer til verden. Mange hilsner fra Ann-Sofie <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Thomsen

    Hej geggo. Har lige været inde at læse den ellers så morsomme tråd under phi phi billedet. Jeg både fløj og fik 3D scanning i min graviditet, og har en sund og rask dreng på 2,5 nu. Jeg venter nu mit andet barn og har igen i hvert fald tænkt mig at tage til 3D scanning. Det er dejligt at se at du nyder din graviditet og at du følger din Mor-fornemmelse som lyder til at være rigtig fornuftig. Sjældent har jeg set folk som dig der er så god til at undersøge og tage forbehold for sin graviditet og deres kommende barn. Du tænker på alt, fra mad, diverse produkter, flyvning osv. Jeg selv, var endda ikke SÅ fornuftig, men som sagt lyttede bare til mig selv og de råd jeg fik af fagpersoner jeg stolede på. Det er nogle super dejlige Thailand billeder, i hvert falf dem vi har fået lov til at se, og det ser ud til at i, som du også har skrevet, har nydt ferien og tiden sammen inden 2 bliver til 3. Det kan godt være hård kost at der kommer en lille ny og alt fokus er på dette nye vidunder. Især mændene kan godt føler sig lidt glemt og tilsidesatte (det gjorde min i hvert fald) men det er bare vigtigt at huske at når baby sover eller man lige har tiden til det, at huske at give omsorg til hinanden, og huske at tage sig tid til hinanden når baby bliver lidt større og eventuelt kan være nogle timer hos mormor. Nå men altså, den her kommentar blev lidt længere end beregnet. Buttom of line, nyd din graviditet, nyder hinanden, og husk at der er kun en der ved hvad der er det rigtige for dig, og det er dig. Jeg er sikker på at i, som forældre, nok skal klare det super godt og at jeres kommende prinsesse kommer til at vokse op i et hjem fyldt af glæde og kærlighed.

    God vind. Christina

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    Vil bare lige sige luk ørene og øjnene for alle de åndsvage kommetaer man får, og lyt til de nære,jeg skal selv være mormor til april og skal nok prøve at lade være med at komme men kommentarer uden at blivespurgt haha

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Stephanie Karma

      En mormor må godt komme med råd og kommentarer til sin datter, ingen tvivl der <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita

    Sidder her og har lige ammet min lille pige på 4 uger og bliver så glad når jeg læser din blog. Jeg rejste selv da jeg var 32+0 og gud hvor er vi glade for det nu!! Det er virkeligt at priotere forholdet og i sørger netop for det bedste for jeres prinsesse: at oplade batterierne med jer-tid før hendes ankomst. Omkring rådene fra velmendende folk så blir de kun værre når hun er kommet Nyd det sidste af din graviditet og glæd dig til den vildeste fedeste oplevelse – fødslen ☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Stephanie Karma

      Lige nøjagtig <3 Og jeg glæder mig noget så meget til fødslen <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karin Hansen

    Hej … Dejligt I har haft en lækker ferieMig bekendt siges der vist at man skal overveje rejser i de seneste 6 uger af graviditeten sådan var det da jeg fik børn for laaaaaang tid siden. Heldigvis du kan se bort fra negative indlæg på din side. Synes at andre skal undlade at kommentere negativt, hellere tie Held med det hele til dig din mand og prinsessen knus fra Karin

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • louise

    Du er så pisse sej geggo!
    Hver gang jeg ser dig og cengiz i familien fra bryggen bliver jeg så glad 😀 haha

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Dengang min mor var højgravid med mig, tog mine forældre også på ferie. Og de vandrede rundt en hel nat fordi min far havde glemt at bestille hotelværelse (ikke sket siden). Og jeg har det helt fint, lidt skør, mennesker er vist arveligt, og intet med turen at gøre! 🙂 rigtig god aften!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Stephanie Karma

      Skør er ikke en dårlig ting, lad os kalde det unik 😀 <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte Maria Jensen

    Hej Stephanie! Først og fremmest håber jeg at i har haft en helt vildt god og afslappende ferie! Og som nummer to ting så synes jeg at I er helt fantastiske i din familie 🙂 Jeg læste (de fleste) af kommentarerne på dit billede fra Phi Phi øerne, og hold da op mage til jalousi og “jeg skal redde hele verden”-syndrom hende der har! Selvfølgelig skal man da tage imod råd osv. men man har altså også lov til at tænke selv, og jeg tror ALDRIG at både læge, jordmoder og flyselskab med vilje ville vejlede forkert, det er der jo ikke nogen af dem der “tjener” på. Der er ingen tvivl om at du bliver en fantastisk mor, og du skal bare lytte til dit hjerte. Mit sidste råd er at hvis du ser sådan nogle kommentarer igen så bør du bare blokere med det samme, de er ikke værd at bruge tid på, men det vælger du selvfølgelig helt selv 🙂 Hils gerne Mopper, Linse, manden og lillepigen i din mave :3 Jeg ønsker jer alt det bedste.
    Mange hilsener Ditte Maria Jensen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Først og fremmest vil jeg sige DU SER BRAND HAMRENDE GODT UD! du er så smuk gravid og er ikke et sekund itvivl om du bliver en fantastisk mor! Du er en stærk kvinde og det giver et fantastisk fundament som er helt perfekt at få børn i. Bliver helt misundelig når jeg ser din mave! Jeg fødte en sund, rask og smuk lille dreng for et år siden, og når man ligger med det lille barn i armene, ved man hvad ægte kærlighed er! ❤️ Jeg var desværre plaget af en slem bækkenløsning, men den stoppede mig ikke i at opleve ting Vil bare sige, du gør det rigtig godt, og dejligt du følger din egen mavefornemmelse. Så ud tol højre med de fjolser der ikke har noget positivt at sige. De må have et seriøst kedeligt liv!

    Kærligste hilsner Maria ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Patricia Sofie Holm

    Åh herre bevares! Jeg rejste da jeg var i uge 23+6 frem til 25+6 og jeg var gravid med tvillinger (født i sep). Det var det bedste og ren afslapning! Man skal jo bare gøre som du har gjort, tage sine forbehold – spørge til råds hos læge, jordemoder osv. Hvis de siger god for det, så skal man da bare gøre det! Jeg ved, at SAS sagde god for at flyve frem til en måned før ens termin, hvis man altså havde en baby i maven og med tvillinger var det tre måneder før termin. Så, ja bare lige til info (åbenbart)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Jeg mener personligt at glade forældre, skaber glade børn så en god ferie, kan kun være godt

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det skønt at høre at i havde en dejlig tur! 😉 Velkommen hjem til efteråret 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

    Til H med folk der har ondt i nummi-bummi! Du havde fået grønt lys, og så vidt jeg er orienteret må man flyve til man er i uge 36.
    Hvor er det fedt, at I har valgt at rejse – jeg ville ønske min mand og jeg havde haft muligheden inden 2 blev til 3, for WOW til en vild forandring 🙂 Alt godt til dig – det er fedt at læse med.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maiken

    Hej igen 😉 (Facebook samtalen)
    Har lige sagt til manden at i absolut har fast i den lange ende ved at tage på ferie før 2 bliver til 3. Ser super skønt ud! Har du evt nogen gode rejseselskaber du kan anbefale for turen til Thailand? Synes det svært at finde noget, og vide at det er godt hvis man aldrig har været der før. ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Stephanie Karma

      Vi rejste med Thai airways, det var vi rigtig glade for <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie

    Hvad hed jeres hotel i Phuket ;-)?
    Det så mega lækkert ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Stephanie Karma

      Det er på Koh Lanta og det hed Crown Lanta <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkerier fra Nelly♡