Projekt udrensning sat igang

Bonusway: Få penge tilbage for din shopping + 40,- i velkomstbonus

(- Sponsoreret indlæg i samarbejde med Bonusway.dk– )

bonuswayscreen

Jeg har lagt mærke til at i bliver glade når jeg deler mine små spare-fifs og tricks. Så selvfølgelig vil jeg lige dele et nyt et med jer. Det er en hjemmeside der hedder “Bonusway” – nogle af jer kender den garanteret allerede, den er nemlig virkelig smart.

Bonusway går ud på at man opretter en bruger på siden, herefter kan man shoppe igennem dem hos en masse kendte mærker. Bla samarbejder de med Asos, Ellos, Ebay, Stylepit, Bubbleroom, Hotels.com, Goodiebox, Zalando – og mange flere. Vælger man så at shoppe hos feks. Bubbleroom får man op til 6% af varens pris retur – altså direkte cash, ikke som point, eller som tilgodebevis, men som rigtige PENGE man kan bruge som man har lyst. Dét er virkelig smart! Siden er tilmed gratis at være på, og det var det der ligesom tiltalte mig. Online-shopping er noget jeg gør mig meget i i forvejen, så hvis jeg samtidig kan få penge retur for de ting jeg alligevel ville have købt er det jo win-win. Skal man feks alligevel booke hotel til ferien kan man ligeså godt få nogle penge for det, når nu det er muligt. (Hvis du laver en booking på Hotels.com for 5000 kr., får du 5% igen = 250 kr. i bonus)

Jeg har fået lov at give jer allesammen 40,- i velkomstbonus hvis i tilmelder jer via dette link! Juhuuuu, free money right there, you are so very welcome 🙂

 

Bonusway har også en facebook-side HER.

picmonkey-collage

 

^^ disse ting er på min ønskeliste, alle har jeg fundet igennem Bonusway.dk 🙂

Kærlighed.

1 kommentar

  • Naja

    Sådan helt konstruktivt, og ikke ment som en bebrejdelse, så ville jeg ønske du lavede flere blogindlæg med opskrifter på din lækre mad, indretning, tøjindkøb (både til dig selv, Alba og måske Cengiz), jeres klinik mm., og færre af disse. Jeg er f.eks. vild med indlægget om din kur – fedt vi må følge med! Jeg læser blogs for at få fed inspiration, sjove historier og noget at tænke over. Jeg er vild med måden du skriver på og du er meget inspirerende! Et lille pip herfra og med et ønske om en lækker aften.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt udrensning sat igang