Freddy WR.UP er endelig kommet til Danmark♡

Jeg er blevet voksen♡

Jeg har altid sagt “dont grow up, its a trap” – og egentlig er jeg også stadig et legebarn på rigtig mange punkter… Hvis du spørger min omgangskreds ihvertfald. Men i det store og hele… Så tror jeg jeg er der hvor man kan kalde mig “voksen” nu…

StephGeggo0370 1

Her er 5 ting der viser at nu er man bare blevet seriøst voksen:

* Når man tager sig selv i et kort øjeblik at overveje at klage over en der spiller højt musik fra ejendommen VED SIDEN AF ENS EGEN… Seriøst dame, gear ned engang… Det var dig fra du var 19 til rundt-regnet-23…. Og hvis du så liiige lukker altan-døren så var det bare heller ikke værre vel. Get over it, you old fart.

* Når man skriver til sin veninde på knap 20 at hun skal blive hjemme fra byen, fordi det er altså det bedste for hende, og at hun skal passe på sig selv og huske at ringe hvis der er noget… SAY whaaaat, gider du slappe af og lade pigen hygge sig. Husker tydeligt hvordan jeg selv lå i en anden mands bræk, hvorefter jeg lavede rulle-fald i Nyhavn kun iført spandex-heldragt jeg havde stjålet kl 6 om morgenen efter en skøøøøøn skøn tur på Hongkong… Slap af, mormor.

* Når det første man gør om morgenen er at tænde sin el-kedel, og man nærmest hyper-ventilerer, får svedture og lige må sætte sig ned et øjeblik fordi der ikke er mere kaffe “men HVORDAN skal jeg nu overhovedet komme igennem denne dag” tænker man og løber i Netto. Hvad skete der med at vågne, kigge på sin veninde og i kor sige “tror vist nok hvidvin er det eneste rigtige morgen-måltid” – those days are gone (thank god egentlig!)

* Når man går en dejlig morgentur med kæresten og hundene, og pludselig udbryder “gud forresten skat, jeg tror jeg vil bage en jordbær-tærte idag, der var sådan nogle flotte spanske jordbær i Brugsen igår!” … Srsly, der følte jeg mig ikke bare voksen, der følte jeg mig gammel… Someone get me a tena-lady, cus shit’s about to go down….

*Når man så rent faktisk bager den fucking jordbær-tærte, helt fra bunden af… Og imens siger sætninger som “aaaaaiijjj men skat, du kan bare vente dig, den bliver sååå god altså!” Srsly, stik mig en flad, det er bare en frugt-tærte…

429708_238865272872976_408732963_n

Nu er jeg jo 25, og havde du spurgt mig for 5 år siden ville jeg sige “øh ja, jeg er voksen tnøh” – men det var jeg jo i allerhøjeste grad på ingen måder. Den gang var livet fest og farver og byen og ærlig talt… Ikke styr på en fløjtende skid. Jeg sejlede rundt i forskellige lejligheder fordi jeg ikke kunne finde ro dér, og så synes jeg dét var for langt væk, og så ville jeg hellere noget andet… Beslutninger var jeg ikke verdensmester i, i tell you that! Jeg var barchef på min mors stripklub hvilket jeg ELSKEDE, havde virkelig godt styr på (netop derfor troede jeg at jeg var voksen), og ikke fortryder et sekund af – men havde en fucked up døgn-rytme, og boede sammen med en veninde. Jeg levede et liv som en ung pige helst vil, jeg tjente rigeligt med penge, jeg festede og jeg hyggede mig. Inden klubben prøvede jeg også det med at være i mega underskud af penge – det vil jeg lave et nyt opslag om, da det altså fylder lidt.

Som ung pige skal det lige siges at det altså er helt OK ikke at have top-styr på tingene altid. Det er sådan man lærer ting i livet. Ved at få nogle knubs her og der. Jeg ville ikke være den person jeg er idag hvis ikke jeg havde prøvet lidt af hvert. Jeg er nu altså blevet en ganske udemærket person hvis jeg selv skal sige det.

Nu er jeg nået dertil hvor jeg for første gang i mit liv har en kæreste der vil de samme ting som mig. Han har heller aldrig haft en han kunne se sig selv med forevigt, bygge rede med og lave en fremtid med, så det er en fantastisk ting vi er fælles om her. Jeg troede jeg havde prøvet det, men det har tydeligvis bare været ønsketænkning. Jeg har styr på mine ting, jeg har en skøn lejlighed på Bryggen sammen med en fyr der både er min bedste ven og kæreste, en jeg kan dele alt med.

Jeg er virkelig lykkelig nu. Jeg er blevet voksen, og det er det fedeste der nogensinde er sket mig – jeg glæder mig så umådeligt meget til fremtiden og alle de ting der følger med. Kedelig bliver jeg aldrig, og et legebarn vil jeg nok altid være oveni hovedet – jeg har bare fået mere styr på tingene. Jeg vil også altid være den samme person der siger min mening, og som tænker før jeg taler. Det er der sgu nok ikke noget der kan ændre på.

11145571_1584653901818837_157675551690060446_n

Im happy! Kærlighed!

Kærlighed.

5 kommentarer

  • Retarderet lu-der unge fra Bryggen

    mongol unge tillykke Spasser barn.. Iillll

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Retarderet lu-der unge fra Bryggen

    mongol unge tillykke Spasser barn.. Ii

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

    Hej geggo❤️, har lige set familien fra Bryggen og tillykke med din graviditet !!❤️❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Betina A.

    Hahaha Geggo,

    Bare vente til du en aften laver kaffe, sætter småkager frem, og så ser en god gammeldags dansk film, eller vild med dans…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Freddy WR.UP er endelig kommet til Danmark♡